Ingredientai
- Varškė 360 g 2 pakeliai po 180 g
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Kefyras 100 ml
- Bananai 2 vnt.
- Cukrus 2 valg. š.
- Džiovinti vaisiai (sauja ananasų, vyšnių, greipfrutų ir pan.) 50 g
- Miltai 3 valg. š.
- Cinamonas 4 g
Kaip gaminti
1. Bananus sutrinkite šakute. Sumaišykite su varške ir kefyru, įmuškite trynius, baltymus palikite atskirai.
2. Suberkite cukrų, džiovintus vaisius, cinamoną, miltus ir viską išmaišykite.
3. Baltymus išplakite atskirai ir atsargiai įmaišykite į varškės masę.
4. Kepimo formą patepkite sviestu, supilkite varškės masę ir kepkite pusvalandį 200 laipsnių temperatūros orkaitėje.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita