Ingredientai
- koldūnai 1–2 pakeliai 800 g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Grietinė 2 valg. š.
- Pienas 200 ml 100-200 ml
- Paprikos 1 vnt.
- Svogūnai 1 vnt. mažas
- Bazilikai 1 arbat. š.
- Raudonėliai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis malti citrinpipiriai
Kaip gaminti
1.Šaldytus koldūnus sudėkite į skardą.
2.Keptuvėje su įkaitintu sviestu apkepkite pjaustytas paprikas ir smulkintus svogūnus. Juos taip pat sudėkite į skardą.
3.Kiaušinius išplakite su grietine ir pienu, užpilkite ant koldūnų ir apkeptų daržovių. Svarbu, kad plakinys visiškai uždengtų koldūnus.
4.Gausiai pagardinkite prieskoniais ir kepkite 200 laipsnių orkaitėje 30 minučių.
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis |
Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita