Ingredientai
- Riestainiai (1 pakelis): 180 g
- Varškė 200 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Vanilinis cukrus 2 arbat. š.
- Cukrus 2 arbat. š.
- Pienas 1 st.
- Razinos 30 g
Kaip gaminti
1. Riestainius pamirkykite piene, kol suminkštės.
2. Išplakite varškę, vanilinį cukrų, cukrų ir kiaušinį iki vientisos kreminės masės (cukraus berkite pagal skonį).
3. Išdėliokite riestainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Į kiekvieną įkrėskite varškės masės.
4. Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 10 min.
5. Prieš patiekdama į kiekvieno riestainio vidurį įspauskite po raziną.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita