Ingredientai
Kaip gaminti
- 250 ml vandens pašildykite iki 37ºC temperatūros.
- Šakute sutrinkite mieles, įpilkite šiek tiek vandens, maišykite, kol mielės ištirps.
- Supilkite likusį vandenį, įberkite šaukštelį druskos.
- Įmaišykite miltus. Užminkykite tešlą.
- Suformuokite 8 vienodo dydžio kepalėlius, sudėkite ant miltais pabarstyto padėklo, uždenkite rankšluosčiu ir kildinkite maždaug pusvalandį.
- Iškočiokite apskritus maždaug 15 cm skersmens papločius, apatine puse į viršų sudėkite į miltais pabarstytą skardą.
- Kildinkite dar pusvalandį, sudėkite ant karštos skardos.
- Kepkite 250ºC temperatūros orkaitėje 7–10 min. Paplotėliai turi išsipūsti. Išdėliokite pitas ant medinės lentelės, užklokite švaria šluoste ir palikite vėsti.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Gurmanams, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita