Ingredientai
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Citrinos 1 vnt. Žaliųjų citrinų sultys: 1 arbat. š.
- Arbūzas 800 g Kubeliais pjaustytas (galima rinktis besėklį)
- Fetos sūris 200 g
- Alyvuogės 120 g Juodosios be kauliukų
- Mėtos 3 valg. š. Kapotos šviežios
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Bazilikai 10 g keli lapeliai
Kaip gaminti
1. Supjaustykite raudonąjį svogūną griežinėliais ir sumaišykite su žaliųjų citrinų sultimis.
2. Dideliame dubenyje sluoksniuokite arbūzo kubelius, fetą, perpus perpjautas alyvuoges, kapotas mėtas, raudonųjų svogūnų griežinėlius su žaliųjų citrinų sultimis.
3. Paruoštas salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir atsargiai išmaišykite. Galite papuošti baziliko lapeliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita