Ingredientai
- Aitrioji paprika 3 valg. š. labai smulkiai pjaustytų
- Česnakai 12 skiltelės labai smulkiai pjaustytų
- Petražolės 1 sauja labai smulkiai pjaustytų
- Raudonėliai 4 arbat. š. džiovintų
- Druska 2 arbat. š.
- Actas 5 arbat. š.
- Aliejus 5 arbat. š.
- Vanduo 5 arbat. š. šalto
Kaip gaminti
1. Čimičuri ruoškite iš anksto. Geriausiai, kai pastovi per naktį. Jei norite pasigaminti daugiau – tai visko atitinkamai daugiau ir dėkite.
2. Sudėtines dalis sumaišykite ir palaikykite per naktį. Norėdami kitokio padažo skystumo ar tirštumo – keiskite vandens ar aliejaus kiekį.
3. Keptą mėsą gausiai apliekite čimičuri padažu. Tinka didkepsniams, ant žarijų keptai mėsai ar dešrelėms – tai universalus padažas.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Argentinos