Ingredientai
- Kiauliena 1 kg nugarinės su kaulu
- Pomidorų padažas 50 ml Marinatui ir 100 ml glajui aitraus
- Sojų padažas 2 valg. š. Glajui
- Actas 2 valg. š. Marinatui; vyno acto
- Aliejus 100 ml Marinatui ir 2 valg. š. glajui
- Kmynai 2 arbat. š. Glajui
- Ciberžolė 1 arbat. š. Glajui
- Druska 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 arbat. š. Glajui; žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Plastikiniame maišelyje sumaišykite marinato produktus, sudėkite mėsą ir 2 val. palaikykite šaldytuve.
2. Sumaišykite glajaus produktus. Kepkite mėsą ant grotelių, kelis kartus patepkite glajumi, baigdama kepti pabarstykite druska.
3. Tiekite su pomidorų padažu ir ant grotelių keptais baklažanais arba cukinijomis.
Pagaminsite per 20 min. (neskaičiuojant marinavimo laiko).
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita