Ingredientai
- Kuskusas 3 st. pakuotė
- Karis 3 g
- Gvazdikėliai 3 g
- Pipirai 1 žiupsnelis kvapieji
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Pievagrybiai 1 st.
- Aliejus 3 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Kefyras 2 st. arba natūralaus jogurto
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Paruoškite kuskusą pagal rekomendacijas ant pakuotės. Pagardinkite išvardintais prieskoniais.
2. Pievagrybius nuplaukite, susmulkinkite. Pakaitinkite keptuvėje alyvų aliejų, suberkite pievagrybius ir smulklintą svogūną. Sumaišykite šią masę su kukuso kruopomis.
3. Išmaišykite kefyrą su smulkintais rozmarinais, pasūdykite. Patiekite su paruoštu kuskusu.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita