Ingredientai
- Želatina 3 arbat. š.
- Sultys 2 st. šviesių vynuogių
- Vanilinis cukrus 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt. 2-3 valg. š. sulčių
- Vynuogės 200 g
Kaip gaminti
- Šlakelyje šalto vandens išlydykite želatiną.
- Užvirinkite vynuogių sultis, suberkite vanilinį cukrų, pagardinkite citrinų sultimis ir išmaišykite su lydyta želatina.
- Pusę želė supilkite į keturias deserto taures ir padėkite į šaldytuvą, kad sustingtų (likusią laikykite šiltai).
- Vynuoges perpjaukite pusiau ir peiliu išėmusios sėklas išdėliokite ant sustingusios želė. Apliekite likusia želė ir pastatykite į šaldytuvą.
- Kai sustings, ant kiekvienos porcijos uždėkite vanilinių ledų rutulėlių, papuoškite vynmedžio lapais, grietinėle arba apibarstykite migdolo drožlėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita