Ingredientai
- Miltai 6 valg. š.
- Manai 2 valg. š.
- Morkos 1 st. tarkuotos
- Apelsinai 1 vnt. sultys
- Pienas 1 st.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Cukrus 2 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Imbieras 1 vnt. gabaliukas šaknies
- Grietinėlė 50 ml plakta
- „Santa Maria“ kakavos ir aitriosios paprikos prieskoniai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kiaušinį išplakite su pienu, druska ir cukrumi.
2. Supilkite morkų tyrę, išmaišytą su apelsino sultimis ir smulkintu imbieru. Tuomet maišant pilkite miltų - manų mišinį.
3. Tešlą palaikykite bent 5 min., kad išbrinktų manai ir aliejumi pateptoje keptuvėje kepkite blynus. Patiekite su grietinėle bei aromatingais prieskoniais.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita