Ingredientai
- Krevetės 12 vnt. nevirtos ir nelukštentos
- Žuvų padažas: 2 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Česnakai 2 skiltelės
- Imbieras 2 g 1/2 arbat. š. tarkuoto
- Pipirai 2 g 1/2 arbat. š. - aitriųjų
- Citrinos 1 vnt. 1 arbat. š. tarkuotų žievelių arba 1 cm sutrintų citrinžolių
- Sultys 2 arbat. š. citrinų
- Petražolės 5 g žiupsnelis smulkintų
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite imbierą, smulkintus aitriuosius pipirus, smulkintą česnaką ir sudėkite krevetes.
2. Krevetes kepkite apie 3 minutes arba kol paraudonuos.
3. Įberkite tarkuotų citrinų žievelių arba citrinžolių, įpilkite citrinų sulčių ir žuvų padažo.
4. Pabarstykite smulkintomis petražolėmis.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita