Ingredientai
- Veršiena 450 g
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Laurų lapai 3 vnt.
- Petražolės 3 valg. š. susmulkintų lapelių
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Mėsą supjaustykite kuo plonesnėmis 1 cm pločio ir 8 cm ilgio juostelėmis.
2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, 1 min. kepinkite laurų lapus, tada sudėkite mėsos juosteles ir ant didelės ugnies vartydami kepkite 3 min.
3. Iš citrinos išspauskite sultis, supilkite į keptuvę su mėsa, įberkite pipirų, petražolių ir vartydami kepkite dar 5 min.
4. Nukėlus nuo ugnies iškart išimkite laurų lapus, antraip jausis kartokas prieskonis.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita