Ingredientai
- Žuvis 500 g pangasijos filė (šviežios)
- Druska 1 arbat. š. 1 - 2
- Cukrus 2 valg. š.
- Aitrioji paprika 2 valg. š. miltelių
- Aliejus 30 ml kepimui
Kaip gaminti
- File supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
- Gilesnėje lėkštėje sumaišykite druską, cukrų bei aitriosios paprikos miltelius.
- File iš abiejų pusių apvoliokite cukraus-čili-druskos mišinyje ir iš karto dėkite į keptuvėje įkaitintą aliejų.
- Kepkite iš abiejų pusių, kol žuvis pasidengia gardžia, aštria karemele.
- Geriausia apverskite tik vieną kartą. Garnyrui gardu gaivios salotos, nes aštrumo čia jau pakanka :)
Skanaus!
Receptą atsiuntė Gintarė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita