Ingredientai
- Vištiena 450 g virtos arba keptos
- Morkos 1 vnt.
- Papaja: (0,5) 1 vnt.
- Salierai 2 vnt. lapkočiai
- Svogūnų laiškai 1 sauja
- Žemės riešutai 25 g
- Mėtos 3 valg. š. susmulkintų
- Petražolės 3 valg. š. susmulkintų lapelių
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Aitrioji paprika 1 vnt. užpilui
- Sultys 150 ml citrinų - užpilui
- Česnakai 2 skiltelės užpilui
- Sojų padažas 2 valg. š. užpilui
- Medus 1 valg. š. skysto - užpilui
Kaip gaminti
1. Morką, papają, salierus supjaustykite panašaus ilgio šiaudeliais, mėsą – plonais griežinėliais, svogūnų laiškus susmulkinkite, riešutus paskrudinkite, nutrinkite luobeles ir sutrupinkite.
2. Visus salotoms skirtus produktus išmaišykite dubenyje.
3. Kitame inde sumaišykite visus užpilui skirtus produktus (prieš tai česnakus sugrūskite, aitriąją papriką supjaustykite).
4. Supilkite į dubenį su salotomis ir dar kartą gerai išmaišykite.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita