Ingredientai
- Rabarbarai 300 g
- Apelsinai 1 vnt. didesnis apie 200g
- Vanduo 50 ml
- Aitrioji paprika 0,5 arbat. š. SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų (pagal skonį) arba 1/2 šviežios aitriosios paprikos
- Imbieras 0,5 arbat. š. SANTA MARIA imbierų miltelių arba 70 g šviežių imbierų
- Pipirai 30 vnt. SANTA MARIA žaliųjų pipirų grūdelių
- Cukrus 50 g jei norite saldžiau, įberkite papildomai dar 50 g cukraus
Kaip gaminti
- Nulupkite rabarbarus ir supjaustykite juos mažais kubeliais.
- Įberkite imbiero miltelių arba įdėkite mažais gabalėliais supjaustytų šviežių imbierų.
- Iš apelsino išspauskite visas sultis ir kartu su cukrumi, žaliaisiais pipirais ir aitriosiomis paprikomis sudėkite į puodą, pavirkite.
- Sudėkite rabarbarus ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30–40 min.
„Santa Maria“ receptas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Prieskoniai „Santa Maria“
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita