Ingredientai
- Salierai 1 vnt.
- Paprikos 1 vnt.
- Kiauliena 1 vnt. pjausnys
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Sūris 20 g puskiečio
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
Kaip gaminti
- Pjausnį įdėkite į polietileninį maišelį ir išmuškite kočėlu – taip apsaugosite virtuvę nuo aptaškymo. Paskui įtrinkite mėsą prieskoniais (druska, pipirais, česnakais) ir apkepkite ją iš abiejų pusių keptuvėje.
- Ant apkepto kepsnio dėkite apkeptas daržoves ir užtarkuokite sūrio.
- Uždenkite dangtį ir kepkite, kol sūris išsilydys. Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita