Ingredientai
- Ryžiai 500 g
- Kiauliena 500 g
- Morkos 3 vnt.
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 5 skiltelės
- Pomidorų pasta: 3 valg. š.
- Laurų lapai 3 vnt.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pipirai 1 žiupsnelis čoli - pagal skonį
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
Kaip gaminti
- Puode, ant laužo apkepinkite supjaustytą kiaulieną, kad gerai apskrustų, dėkite susmulkintą svoguną, česnaką, sutarkuotas morkas.
- Įpilkite vandens ir viską patušinkite. Supilkite ryžius.
- Kai ryžiai pradeda minkštėti sudėkite pomidorų pastą, suberkite prieskonius.
- Nugaravus vandeniui dar įpilkite. Vėl nugaravus vandeniui, galima patiekti plovą, virtą ant laužo.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita