Ingredientai
- Citrinos 1 vnt. 2 valg. š. žaliosios citrinos sulčių
- Druska 1 arbat. š.
- Aitriųjų paprikų milteliai 2 arbat. š.
- Riešutai 2 st. žemės
Kaip gaminti
1. Dubenyje sumaišykite citrinų sultis, druską ir paprikų miltelius, įberkite riešutus, išmaišykite.
2. Paskleiskite riešutus ant popieriumi išklotos skardos ir pašaukite į 200 °C temperatūros orkaitę. Skrudinkite maždaug 45 min., kas 15 min. pamaišykite.
3. Atvėsinkite ir laikykite hermetiškame inde, tiekite kaip užkandį.
Taip pat skaitykite:
Susipažinkite su aitriosiomis paprikomis!
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita