Ingredientai
- Pomidorų padažas 20 g
- Pomidorai 30 g
- Morkos 30 g
- Viščiukų skilveliai: 200 g
- Pipirai 20 g marinuotų
- Salierai 20 g
- Krapai 10 g
- Pipirų marinatas: 10 ml
- Prieskoniai 1 žiupsnelis juodieji, kvapnieji, čili pipirai - pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Vištų skilvelius supjaustykite į keturias dalis išvirkite pasūdytame vandenyje.
- Morkas, pomidorą, pipirus supjaustykite šiaudeliais. Salierą grežinėliais. Sukapokite krapus.
- Į įkaitintą keptuvę dėkite morkas joms pradėjus minkštėti dėkite kitas daržoves.
- Apkepinkite daržoves įdėkite skilvius, padažą ir marinatą (galima sojos padažą).
- Viską gerai perkaitinkite. Patiekite su ryžiais. Skanus!
Receptą atsiuntė Lina M.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Konkursai: Konkursas „Aštrus pojūtis“
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita