Ingredientai
- Vištiena 2 vnt. 2 - 3 gabalėliai filė
- Morkos 2 vnt.
- Sojų padažas 5 valg. š.
- Pipirai 1 vnt. nedidelis čili
- Padažas:(saldžiaaštrio kinietiško) 1 valg. š.
- Sezamo sėklos 2 valg. š.
- Imbieras 1 vnt. gabalėlis
- Česnakai 2 skiltelės
Kaip gaminti
- Morkas supjaustykite plonais šiaudeliais, čili, česnaką ir imbierą susmulkinkite.
- Vištieną šiek tiek apkepkite, suberkite česnakus, čili ir imbierą.
- Suberkite morkas, supilkite soją ir kinietišką padažą, viską troškinkite su šlakeliu vandens.
- Kai vištiena ir morkos suminkštės, suberikite sezamo sėklas ir viską dar porą minučių patroškinkite.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita