Ingredientai
- Spanguolės 2 st.
- Apelsinai 2 vnt.
- Vynas 100 ml porto
- Spanguolių trauktinė: 1 valg. š.
- Rudasis cukrus 100 g
- Cinamonų lazdelė 1 vnt.
- Gvazdikėliai 2 žiupsnelis
- Aitrioji paprika 1 vnt. nedidelė
Kaip gaminti
- Į puodą suberkite spanguoles, sumeskite nuluptą smulkintą apelsiną ir kito apelsino žievelę.
- Supilkite porto vyną, spanguolių trauktinę, suberkite rudąjį cukrų, įmeskite cinamonų lazdelę, kelis gvazdikėlius ir aitriąją papriką.
- Viską ant silpnos ugnies kaitinkite apie pusvalandį, po to išgriebkite prieskonius.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita