Ingredientai
- Jautiena 500 g maltos, liesos
- Sultinys 3 st. neriebaus
- Pomidorai 500 g 2 puodeliai konservuoti savo sultyse, pjaustyti
- Svogūnai 4 vnt. puodelis smulkiai sukapotų
- Pomidorų pasta: 1 puodelis
- Sultys 1 st. pomidorų
- Česnakai 1 skiltelės
- Aliejus 1 valg. š.
- Cukrus 1 arbat. š.
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. maltos
- Druska 2 arbat. š. 1,5
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Raudonėliai 1 arbat. š. 0,5 maltų
Kaip gaminti
1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų, suberkite svogūnus ir kepkite, kol pasidarys skaidrūs. Sudėkite mėsą ir maišydami apkepinkite. Viską sukrėskite į kiaurasamtį ir leiskite nuvarvėti riebalams.
2. Apkeptą faršą ir svogūnus sudėkite į švarų puodą kartu su visais kitais recepte nurodytais produktais ir neuždengus ant mažos ugnies troškinti 70 min. Retkarčiais pamaišykite.
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“ |
Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita