Ingredientai
- Pienas 1 st. augalinio, tinka kokosų, migdolų ar kitų riešutų, galite naudoti ir poros rūšių mišinį
- Cinamonų lazdelė 1 vnt.
- Ciberžolė 0,5 arbat. š.
- Imbieras 0,25 arbat. š. malto
- Medus 1 arbat. š.
- Kokosų aliejus 1 arbat. š.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Cinamonas 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Supilkite pieną į nedidelį puodą, dėkite cinamono lazdelę, berkite ciberžolę, imbierą, pipirus, dėkite kokosų aliejaus ir įpilkite 150 ml šalto vandens. Užvirinkite, tada iškart sumažinkite karštį ir pavirkite ant silpnos ugnies 10 min.
2. Perkoškite per tankų sietelį, kad atsiskirtų prieskonių likučiai. Supilkite į elektrinį plaktuvą ir kiek paplakite, kad gėrimas būtų lengvesnis, su puta. Pagal skonį pagardinkite medumi, ant viršaus galite užberti truputį cinamono.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Indų