Ingredientai
- Vanduo 600 ml
- Avietės 1 kg
- Cukrus 180 g „Dansukker“ cukraus „Panevėžio Plius“
- Sirupas 300 ml „Dansukker“ šviesiojo sirupo
- Citrinos 0,5 vnt. sultys
Kaip gaminti
- Užvirkite vandenį ir sudėkite uogas. Uždėkite dangtį ir virkite apie 10 minučių.
- Uogas sutrinkite į prikaistuvio kraštus. Nukoškite. Suberkite cukrų, supilkite sirupą ir citrinos sultis.
- Kelias minutes pavirkite, kol ištirps cukrus.
- Išpilstykite į švarius butelius. Laikykite vėsioje vietoje.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Gėrimai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita