Ingredientai
- Aviena 600 g
- Baklažanai 1 vnt.
- Morkos 2 vnt.
- Kalendros 1 arbat. š. pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Aitrioji paprika 1 arbat. š. miltelių - pagal skonį
- Česnakai 3 skiltelės
- Majonezas 1 st.
Kaip gaminti
1. Avieną supjaustykite kepsniams, išmuškite, pabarstykite prieskoniais ir marinuokite majoneze per naktį.
2. Vėliau kepkite keptuvėje, kol gražiai apskrus.
3. Supjaustykite griežinėliais morkas, baklažaną, susmulkinkite česnaką.
4. Baigiant kepti mėsai, sudėkite daržoves ir viską patroškinkite.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita