Ingredientai
- Avinžirniai 1 st. daigintų
- Alyvuogių aliejus 3 valg. š.
- Tahini sėklų pastos 4 valg. š.
- Kmynai 1 arbat. š. 0,5 šaukštelio
- Petražolės 20 g ryšulėlis
- Citrinos 1 vnt. 3 šaukštai šviežiai spaustų citrinos sulčių
- Druska 1 arbat. š. pagal skonį
Kaip gaminti
1. Daigintus avinžirnius, kmynus ir petražoles suberkite į trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės.
2. Į masę įkrėskite tahini pastą, supilkite aliejų, citrinų sultis, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita