Ingredientai
- Avižiniai dribsniai 2 st. 2,5
- Sausainiai 1 st. trupiniai - maždaug 10 forminių sausainių
- Miltai 50 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Varškė 100 g liesa
- Sviestas 4 valg. š. saldžios grietinėlės sviestas (tiks ir ghi sviestas)
- Rudasis cukrus 1 st. 1,5
- Kiaušiniai 4 vnt. baltymai
- Juodasis šokoladas 100 g
- Razinos 1 st.
- Migdolai 60 g drožlės
- Cinamonas 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Viename dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, sausainių trupinius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
- Kitame inde varškę ištrinkite su minkštu sviestu, suberkite cukrų ir atsargiai įmaišyti standžiai išplaktus baltymus.
- Varškės masę sumaišykite su dribsnių mišiniu, tarkuotu šokoladu, mirkytomis razinomis ir migdolų drožlėmis.
- Iš paruoštos tešlos ant riebalais pateptos skardos šaukštu formuokite sausainėlius ir apie 30 min. kepkite 180`C karštumo orkaitėje.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita