Ingredientai
- Mėlynųjų pelėsių sūris 150 g sutrupinto
- Grietinėlė 2 valg. š. riebios
- Svogūnai 1 vnt. jaunas, su visais laiškais, susmulkintas
- Avokadai 2 vnt.
- Muskatas 1 žiupsnelis
- Citrinos sultys 2 valg. š.
Kaip gaminti
Į vidutinio dydžio dubenį suberkite pelėsinį sūrį, supilkite grietinėlę ir šakute gerai ištrinkite. Tuomet įmaišykite smulkintą svogūną. Išimkite avokado minkštimą ir pašlakstykite citrinos sultimis, sudėkite į dubenį su sūriu ir gerai ištrinkite šakute bei išmaišykite. Paskaninkite druska, pipirais, muskatu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pusryčiams, Vakarienei, Vegetarams, Žaliavalgiams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis