Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Fetos sūris 150 g
- Aliejus 1 valg. š.
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Moliūgo sėklos 50 g saujelė moliūgų ir saulėgrąžų sėklų mišinio
Kaip gaminti
1. Baklažaną nuplaukite, supjaustykite griežinėliais, apibarstykite prieskoniais ir iškepkite įkaitintame aliejuje.
2. Saujelę moliūgų ir saulėgrąžų sėklų mišinio pakepinkite sausoje keptuvėje.
3. Į lėkštę dėkite baklažanus, užberkite sutrinto fetos sūrio ir apibarstykite skrudintomis moliūgų ir saulėgrąžų sėklomis.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita