Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt. didelis
- Kreminė varškė 300 g
- Fetos sūris 150 g
- Saulėje džiovinti pomidorai 1 vnt. indelis konservuotų aliejuje
- Česnakai 2 skiltelės
- Krapai 5 vnt. šakelės
- Druska 0,5 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Baklažaną supjaustykite išilgai per visą ilgį, sudėkite į pasūdytą vandenį ir palikite maždaug 10 minučių. Vėliau išimkite ir nusausinkite.
2. Baklažano juosteles apkepinkite iš abiejų pusių ir sudėkite ant popierinių rankšluosčių.
3. Varškę sumaišykite su feta, išspauskite česnako pagal skonį ir sudėkite smulkiai supjaustytus džiovintus pomidorus, krapus ir viską gerai išmaišykite. Paruoštą masę įsukite į keptas baklažano juosteles.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis