„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
2 asmenims Užtruksite: Įvertinkite: 4.7 5 / 6
Jau įvertinote šį receptą

Baklažanų apkepėlė

Baklažanų užkepėlė
Baklažanų užkepėlė / Autorės nuotr.
Skaitysiu vėliau

Daugiau 15min Gyvenimas naujienų – mūsų Facebook puslapyje!

Ingredientai

Kaip gaminti

1. Iš kiaušinio, miltų ir vandens užmaišykite tešlą, pasūdykite ją.

2. Baklažaną supjaustykite maždaug 6 mm storio griežinėliais. Tešloje apvoliokite jo griežinėlius ir apkepkite aliejuje.

3. Iškeptus baklažanus dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.

4. Ant kiekvieno baklažano griežinėlio dėkite po pomidoro griežinėlį, pagardinkite druska ir smulkintu česnaku, apibarstykite tarkuotu brandintu sūriu.

5. Paruoštas apkepėles 10 min. kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje, kol sūris išsilydys.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė

Kategorijos

Šaltinis: 15min