Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Pomidorai 2 vnt. vidutinio dydžio
- Sūris 100 g brandinto
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Miltai 5 valg. š. kvietinių
- Česnakai 1 skiltelės
- Prieskoniai (mėgstami) 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 1 valg. š. kepimui
Kaip gaminti
1. Iš kiaušinio, miltų ir vandens užmaišykite tešlą, pasūdykite ją.
2. Baklažaną supjaustykite maždaug 6 mm storio griežinėliais. Tešloje apvoliokite jo griežinėlius ir apkepkite aliejuje.
3. Iškeptus baklažanus dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
4. Ant kiekvieno baklažano griežinėlio dėkite po pomidoro griežinėlį, pagardinkite druska ir smulkintu česnaku, apibarstykite tarkuotu brandintu sūriu.
5. Paruoštas apkepėles 10 min. kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje, kol sūris išsilydys.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita