Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Faršas 400 g jautienos
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 3 skiltelės
- Raudonėliai 1 arbat. š. žiupsnelis
- Pomidorai 200 g pomidorai savo sultyse
- Sūris 100 g parmezano
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Svogūną ir česnaką nulupkite bei supjaustykite.
2. Jautieną pakepinkite keptuvėje su prieskoniais, česnaku, svogūnu. Baigiant kepti, sudėkite pomidorus ir dar patroškinkite 10 minučių. Suberkite raudonėlius.
3. Baklažanus supjaustykite griežinėliais, įberkite druskos ir pakepinkite keptuvėje.
4. Dėliokite bokštelį - paeiliui mėsą ir baklažaną. Ant viršaus užbarstykite tarkuoto sūrio.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita