Ingredientai
- Baklažanai 2 vnt. 2 - 3
- Pomidorai 1 vnt. 1 - 2
- Majonezas 3 valg. š. 3 - 4
- Česnakai 2 skiltelės 2 - 5
- Sūris 100 g
- Aliejus 40 ml kepimui
Kaip gaminti
- Baklažanus supjaustykite išilgai ne storesniais kaip 1 cm “liežuviais” ir pamerkite bent pusvalandžiui į stipriai pasūdytą vandenį.
- Apkepkite iš abiejų pusių aliejuje. Leiskite atvėsti.
- Česnaką susmulkinkite ir įmaišykite į majonezą.
- Česnako kiekis pagal tai, kokį aštrumą mėgstate. Aptepkite keptą baklažaną majonezu su česnaku.
- Uždėkite pomidoro riekelę ir gabaliuką sūrio ir viską suvyniokite į ritinėlį.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Daiva Minkevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Konkursai: Šventinis patiekalas, kuriuo didžiuojasi mūsų šeima
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita