Ingredientai
- Kopūstai 1 vnt.
- Grybai 300 g
- Svogūnai 3 vnt.
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Prieskoniniai žalumynai 10 g kapoti, švieži
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Grietinė 200 g
Kaip gaminti
- Apvirkite kopūsto lapus.
- Aliejuje pakepkite pjaustytų svogūnų ir pjaustytų grybų ir 15 minučių patroškinkite.
- Virtus kiaušinius susmulkinkite ir sumaišykite su kapotais žalumynais, sudėkite grybus su svogūnais.
- Pasūdykite ir papipirinkite pagal skonį. Gautą įdarą dėkite ant kopūsto lapų, susukite balandėlius ir sudėkite į puodą.
- Užpilkite grietine ir kepkite orkaitėje.
- Šis patiekalas ypač naudingas diabetikams.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Diabetikams, Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita