Ingredientai
- Žuvis 160 g skorpionžuvės
- Smidrai 100 g
- Šoninė: (juostelės) 5 vnt.
- Garstyčios 1 valg. š. garstyčių - sūrio padažui
- Grietinėlė 10 ml šlakelio - garstyčių ir sūrio padažui
- Sūris 1 žiupsnelis tarkuoto fermentinio - garstyčių ir sūrio padažui
- Druska 2 žiupsnelis žuviai bei garstyčių ir sūrio padažui
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis žuviai bei garstyčių ir sūrio padažui
Kaip gaminti
- Prieskoniuose pamarinuotą žuvį apvyniokite šonine, dėkite ją ant apvirtų smidrų ir kepkite 180 °C orkaitėje 15–20min.
- Pagaminkite garstyčių ir sūrio padažą. Garnyrui tiks gruzdinti bulvių šiaudeliai. Viską sudėkite į lėkštę ir papuoškite čiobreliais.