Ingredientai
- Majonezas 200 g neriebaus
- Česnakai 3 skiltelės
- Rudasis cukrus 1 arbat. š.
- Krapai 1 arbat. š.
- Sultys 5 valg. š. citrinų
- Vynas 100 ml baltasis sausas
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų - pagal skonį
- Svogūnai 1 vnt. nedidelio
- Garstyčios 2 valg. š.
Kaip gaminti
- Česnaką ir svogūną nulupkite, supjaustykite ir sutrinkite iki vientisos masės elektriniu trintuvu. Tuomet viską pakepinkite svieste.
- Supilkite į keptuvę vyną. Padažą maišykite, kad neprisviltų.
- Po kelių minučių padažą pagardinkite citrinų sultimis, druska, pipirais, suberkite cukrų, supilkite majonezą bei garstyčias. Gerai išmaišykite ir patiekite atvėsusį.