Ingredientai
- Kefyras 500 ml šaltibarščių
- Agurkai 1 vnt. ilgas
- Kiaušiniai 2 vnt. virti
- Ridikėliai 8 vnt.
- Svogūnų laiškai 1 sauja ryšulėlis
- Krapai 1 vnt. ryšulėlis
- Vanduo 1 st. 0,5 virinto, atvėsusio
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Svogūnų laiškus ir krapus susmulkinkite, agurką ir ridikėlius supjaustykite.
- Viską suberkite į kefyrą. Įpilkite vandens (jei mėgstate tirštą, galite ir nepilti). Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais.
- Patiekdami šaltsriubę apibarstykite pjaustytais kiaušiniais.
- Šis patiekalas skaniausias gerai atvėsintas, su karštomis bulvėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita