Ingredientai
- Miltai 125 g
- Šokoladas 200 g 100 - baltojo ir 100 - pieniško
- Margarinas 160 g
- Kiaušiniai 3 vnt.
- Cukrus 200 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Margariną ir baltąjį šokoladą sudėkite į puodą ir ant labai mažos kaitros ištirpinkite.
- Perpilkite į švarų dubenį bei suplakite su cukrumi ir kiaušiniais.
- Įmaišykite miltus ir kepimo miltelius.
- Pienišką šokoladą supjaustykite nedideliais kubeliais ir įsukite į tešlą.
- Viską supilkite į nedidelę, kepimo popieriumi išklotą, skardelę.
- Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 170 laipsnių.
- Kepkite, kol į vidurį įsmeigtas pagaliukas, liks švarus, neapsivėlęs tešla.
Receptas iš: g-blogas.lt