Ingredientai
- Sviestas 200 g
- Šokoladas 200 g baltasis
- Cukrus 100 g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Miltai 150 g
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Spanguolės 100 g 100-150 g šviežių arba šaldytų
- Obuoliai 5 vnt.
- Citrinos 1 vnt. 2 arbat. š. sulčių
Kaip gaminti
1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Palikite atvėsti.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Tada supilkite šokoladą su sviestu ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3. Tešlą gerai išmaišykite. Obuolius supjaustykite skiltelėmis ir apšlakstykite citrinų sultimis.
4. Spanguoles nuplaukite, nusausinkite ir su obuoliais suberkite į tešlą bei gerai išmaišykite.
5. Kepimo formą patepkite sviestu arba išklokite kepimo popieriumi, supilkite tešlą ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40-50 min.
Facebook kepinių konkurso receptas
Autorė Nina Balinskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita