Ingredientai
- Bananai 2 vnt. gerai prinokę
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Miltai 2 valg. š.
Kaip gaminti
1. Erdviame dubenyje šakute kruopščiai, iki tyrės sutrinkite bananus.
2. Į bananų tyrę muškite kiaušinius, paplakite, kol susimaišys, tada berkite miltus ir vėl išmaišykite, kad neliktų sausų.
3. Keptuvėje vidutinėje kaitroje įkaitinkite aliejų, o tada pilkite po šaukštą pagamintos tešlos, po minutės kitos apverskite ir taip iškepkite visus blynelius (geriausia formuoti nedidelius blynelius, nes būtent tokius bus lengviau apversti).
Pastaba: jei mėgstate saldesnius blynelius, galite įpilti į tešlą šaukštelį agavų ar klevų sirupo. O jei norite kiek ryškesnio skonio, įberkite žiupsnį druskos.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Rengiu šventę: Užgavėnės