Ingredientai
- Kefyras 150 ml
- Miltai 200 g
- Cukrus 150 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Bananai 4 vnt.
- Sviestas 100 g
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Juodasis šokoladas 100 g
Kaip gaminti
1. Išlydykite sviestą, palikite atvėsti. Bananus supjaustykite ir šakute sutrinkite.
2. Kiaušinius išmaišykite su cukrumi. Supilkite kefyrą ir sviestą.
3. Atskirame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
4. Sviesto masę pilkite ant bananų košės, viską išmaišykite. Suberkite miltus ir vėl išmaišykite.
5. Sutrupinkite šokolado plytelę ir įmaišykite į tešlą.
6. Kepimo formą išklokite kepimo popieriumi ir kepkite 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 50-60 min.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita