Ingredientai
- Miltai 240 g
- Rudasis cukrus 100 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Alyvuogių aliejus 75 ml
- Kiaušiniai 2 vnt. paplakti
- Jogurtas 60 ml natūralaus
- Bananai 3 vnt. labai gerai prinokę, sutrinti, tačiau nebūtinai iki tyrelės, gali likti gabaliukų
- Nutella kremas 5 valg. š.
Kaip gaminti
1. Orkaitę įkaitinkite iki 180C laipsnių temperatūros. Keksui skirtą pailgą kepimo formą kruopščiai ištepkite sviestu arba aliejumi.
2. Dideliame dubenyje sumaišykite visus ingredientus, išskyrus „Nutella“ kremą. Maišykite, kol nebeliks sausų ingredientų, tačiau nepermaišykite.
3. Supilkite į kepimo formą pusę gautos tešlos, tada tekštelkite keliose vietose „Nutella“ kremo, o ant viršaus supilkite likusią tešlą.
4. Kepkite apie 50 min., kol kepinys bus pakilęs, o jo viršus švelniai parudęs.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams
- Noriu patiekalo: Desertai, Kepiniai