Ingredientai
- Miltai 2 puodelis
- Bananai 4 vnt. pernokusių
- Kiaušiniai 1 vnt. didelio
- Rudasis cukrus 1 puodelis 0,5
- Kepimo milteliai 2 arbat. š.
- Aliejus 1 puodelis 0,5 - augalinio
- Kefyras 1 puodelis 1/4
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
- Šokoladas 100 g gabaliukų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Bananus sutrinkite šakute kartu su cukrumi, aliejumi ir kiaušiniu.
- Įplakite druską, vanilę ir kefyrą.
- Suberkite miltus, šokolado lašelius ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.
- Gautą tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardelę.
- Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 190 laipsnių.
- Kepkite apie valandą, kol į vidurį įsmeigtas pagaliukas liks sausas.
Receptas iš: g-blogas.lt