Ingredientai
- Rudasis cukrus 3 valg. š.
- Sojos padažas 4 valg. š.
- Saldžiosios paprikos milteliai 1 valg. š.
- Aitrioji paprika 0,5 valg. š.
- Česnakai 1 valg. š. (milteliai)
- Druska 1 arbat. š. (himalajų)
- Juodieji pipirai 1 arbat. š.
- Pipirai 1 arbat. š. (kvapnieji)
- Dūmo skonio aromatas 1 arbat. š.
- Pomidorų padažas 300 g
Kaip gaminti
- Į atskirą dubenį supilkite pomidorų padažą ir soją. Gerai išmaišykite.
- Berkite visus sausuosius prieskonius ir padažą gerai išmaišykite, jei turite, pagardinkite dūmo skonio aromatu.
- Padažas puikiai tiks burgeriams, kiaulienai, jautienai, vištienai.
Recepto autorė – Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narė Galina Bovševič.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Amerikiečių