Ingredientai
- Makaronai 400 g lakštiniai
- Faršas 400 g 400 - 500 veršienos - padažui
- Pievagrybiai 300 g padažui
- Svogūnai 1 vnt. padažui
- Aliejus 3 valg. š.
- Grietinėlė 200 ml 200 - 250 - padažui
- Lydytas sūrelis su pievagrybiais: (padažui) 1 vnt.
- Pipirai 1 žiupsnelis malti - padažui
- Druska 1 žiupsnelis padažui
- Karis 1 arbat. š. žiupsnelis - padažui
- Maltos mėsos prieskoniai: (padažui) 1 žiupsnelis
- Bazilikai 2 g keli lapeliai - padažui
Kaip gaminti
1. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite su veršiena, pagardinkite pipirais, druska, kariu ir mėsos prieskoniais. Baigdami kepti suberkite pjaustytus pievagrybius, supilkite grietinėlę, sudėkite sūrelį ir maišydami kaitinkite. 2.Lakštinius išvirkite sūdytame vandenyje ir gerai nuvarvinkite. Prieš tiekdami ant lakštinių supilkite padažą, pabarstykite bazilikų lapeliais.
Knyga „Viskas iš faršo“ |
Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita