Ingredientai
- Bazilikai 1 vnt. sauja šviežių lapelių
- Kedrinės pinijos 60 g
- Česnakai 4 skiltelės
- Parmezano sūris 60 g
- Sūris 60 g pekorino
- Alyvuogių aliejus 120 ml tyro
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį, rūpios
Kaip gaminti
- Bazilikus nuplaukite, nusausinkite.
- Česnakų skilteles ir kedrines pinijas grūskite specialioje grūstuvėje, kol iš jų išsiskirs skystis.
- Pagal skonį įberkite rupios druskos ir sumeskite bazilikų lapelius.
- Galiausiai suberkite sūrius, pilkite alyvuogių aliejų, kad išeitų tirštas padažas.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita