Ingredientai
- Pomidorų pasta 1 puodelis 1,5
- Actas 1 st. obuolių
- Sojų padažas 1 puodelis 1/4 puodelio - šviesaus
- Vorčesterio padažas 1 puodelis 1/4
- Rudasis cukrus 1 st.
- Garstyčios 2 valg. š. 1 valg. š. garstyčių miltelių ir 1 valg. š. - Dižono garstyčių
- Aitrioji paprika 3 valg. š. čili miltelių
- Česnakai 3 skiltelės
- Apelsinai 1 vnt. 0,5 - sulčių
Kaip gaminti
- Visus ingredientus sumaišykite gilioje keptuvėje arba puode, česnako nesmulkinkite.
- Padažą kaitinkite ant mažos ugnies pastoviai maišydami, kol pradės burbuliuoti.
- Česnaką išimkite ir padažą nuimkite nuo ugnies.
- Atvėsusį padažą sudėkite į sandarų indą ir laikykite šaldytuve (galima laikyti iki poros mėnesių.
- Iš tokio kiekio ingredientų išeis apie 0,5 l padažo.
Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Virtuvės užrašai“
- Noriu patiekalo: Padažai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita