Ingredientai
- Grikių miltai 1 puodelis viso grūdo
- Speltų miltai 2 puodelis
- Vanduo 1 puodelis šalto
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis rupios
Kaip gaminti
1. Išsijokite grikių ir speltos miltus bei sumaišykite su žiupsneliu druskos bei kepimo milteliais.
2. Į miltus supilkite vandenį ir pradėkite minkyti tešlą. Minkykite tol, kol masė bus vientisa ir malonios konsistencijos.
3. Tešlą iškočiokite iki kol ši bus ~0,5 mm storio ir dėkite ant kepimo popieriaus.
4. Prieš dedant pasirinktus ingredientus ar tepant pasirinktą padažą, picos paplotį subadykite šakute. Ant viršaus galite dėti norimus maisto produktus: šviežias sezonines daržoves, mėgstamus prieskonius ir kitus pagardus.
5. Įkaitintoje orkaitėje pica turėtų kepti apie 20 min.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vakarėlis