Ingredientai
- Aliejus 125 ml
- Vanduo 750 ml
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Actas 15 ml
- Miltai 500 g
- Kepimo milteliai 5 g
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
- Dubenyje sumaišykite aliejų, vandenį, kiaušinius ir actą.
- Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir druską. Miltus palengva suberkite į skystą mišinį ir gerai išmaišykite.
- Keptuvėje įkaitinkite nedidelį kiekį aliejaus. Vienam blynui skirkite 50 ml tešlos. Geriausia būtų kiekvieną kartą pamatuoti tiek pat, tuomet visi blynai bus vienodo dydžio. Vieną blyno pusę kepkite 3 minutes, kol ant paviršiaus susidarys burbuliukai. Tuomet, apvertę, kepkite dar 3 minutes.
- Galite patiekti su ledais ir cinamonu.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Afrikos