Ingredientai
- Ryžių miltai 4 valg. š.
- Migdolų miltai 3 valg. š.
- Krakmolas 4 valg. š. bulvių
- Cukrus 3 valg. š.
- Pienas 320 ml galima keisti bet kokiu augaliniu pienu
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Sviestas 75 g galima keisti kokosų aliejumi
- Kepimo milteliai 1 arbat. š.
- Vanilinis cukrus 1,5 arbat. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Ksantano derva 1 arbat. š. nebūtinai
Kaip gaminti
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi, supilkite ištirpintą sviestą ir gerai išplakite.
2. Kitame inde sumaišykite likusius birius produktus ir šio mišinio dėkite po šaukštą į turimą plakinį bei gerai išmaišykite.
3. Į įkaitintą širdelių formos keptuvę dėkite nediduką samtį tešlos ir kepkite porą minučių. Skanaukite su mėgstamu džemu, uogomis ar grietinėle.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Rengiu šventę: Užgavėnės